Translate

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Προτεραιότητά μας, οι μαθητές μας.

 ΔΕΝ ΑΞΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ!

Ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών και των νέων.

«Αξίζει, και ίσως χρειαστεί, μια ακόμα μικρή θυσία ελεύθερου χρόνου», έτσι λέει η κα Ζέττα Μακρή, Ελληνίδα δικηγόρος, πολιτικός και υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.




Μπορείτε να πάρετε από εμάς, τις εκατοντάδες ώρες ενασχόλησης με τη διδασκαλία και την εμπέδωσή της στην ψηφιακή μας τάξη, χωρίς ίχνος ...συμμετοχής ΣΑΣ, ως προς τη δική μας εμψύχωση, τη διόρθωση δεκάδων ασκήσεων και projets, τη διαρκή επί 24ώρου βάσεως υποστήριξή μας, τη ψυχολογική ενδυνάμωση που προσφέρουμε στα παιδιά μας, στους μαθητές μας και στις οικογένειές τους, τις ατέλειωτες ώρες μας, μπροστά στον υπολογιστή, την καταπόνηση των παιδιών μας μετά από 12-16 ώρες μπροστά από μια οθόνη κινητού. Πάρτε τα όλα δικά σας, μέχρι τώρα, αλλά ούτε ένα λεπτό επιπλέον από τα παιδιά μας ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ! ΦΤΑΝΕΙ! Ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει, τα παιδιά μας είναι πιεσμένα, πρέπει να ζήσετε την πραγματικότητά μας!



Ν. Κεραμέως προς απέχοντες από την αξιολόγηση: « Είναι υπηρεσιακή υποχρέωση όλων η συμμετοχή ... με ό,τι συνεπάγεται κάθε υπηρεσιακή υποχρέωση»

Μας αφήσατε εντελώς αβοήθητους στην πανδημία κι εμάς και τους μαθητές μας, υποχρεώσατε τα παιδιά να βρίσκονται σε μια οθόνη (και μάλιστα οθόνη κινητού) 8.00-2.00 κάθε μέρα, μας έχετε κατακρεουργήσει μέσω των φιλικών προς εσάς ΜΜΕ, βγάλατε όλα τα μαθήματα κοινωνικού περιεχομένου από το Λύκειο, κοινωνιολογία, καλλιτεχνικά, μουσική,  προωθήσατε αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εν μέσω πανδημίας και τεράστιας οικονομικής καταστροφής και μας πετάξατε μία μετάφραση σε ένα ΦΕΚ για την αξιολόγηση, όταν εμείς δεν ξέρουμε ακόμη με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε φέτος να υποστηρίξουμε τους μαθητές μας.

 Όχι, δεν μας αρέσει η στασιμότητα. Θέλουμε χρηματοδότηση, στήριξη, αναβάθμιση. 


Ηθική υποχρέωσή μας είναι να ενισχύσουμε τους μαθητές μας κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. 

Το κάναμε και το κάνουμε. ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ. Χωρίς καμία οικονομική στήριξη.

 Με τη βοήθεια των social media και των ομάδων αλληλοϋποστήριξης που λειτουργούν στο ηλεκτρονικό σχολείο και στις ομάδες των καθηγητών στο facebook.

 Το απόν ΥΠΑΙΘ .


Δεν λάβαμε στήριξη, δεν ανταποδίδουμε. Τελεία και παύλα. Προτεραιότητά μας, οι μαθητές μας.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου