Translate

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Η Χαλκιδική στην Ειδομένη, στις 17/3/2016

1500 μερίδες για τους πρόσφυγες της Ειδομένης

Τρίτη απόγευμα στις 15/3/2016, στην κουζίνα του Ναυτικού Ομίλου Ν.Μουδανιών, φουσκώσαμε 75 κιλά ρεβύθια.
Τετάρτη 16/3/2016 (επιστρέφοντας από Ν.Μαρμαρά), στην κουζίνα του ΝΟΜ, με κάποια από τα μέλη του και μερικούς καλούς φίλους, μαγειρέψαμε, με δύο υπέροχους καλοσυνάτους chefs, τον Σάκη και τον Στέλιο από το ΔΙΕΚ Ν.Μουδανιών και έναν sous-chef τον Γιώργο, με τον οποίο  για δεύτερη φορά βρισκόμασταν μαζί, αφού την προηγούμενη φορά κάναμε το φακόρυζο, (που στην Ειδομένη, οι υπεύθυνοι του ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ,το χαρακτήρισαν gourmet πιάτο), 1000 μερίδες ρεβυθόρυζο και στο σπίτι 200 μερίδες, σαρδέλες ψητές και μακαρόνια.

 Ευχαριστώ και πάλι, όσους παρευρέθησαν και βοήθησαν την πέμπτη προσπάθεια μας.

Επίσης ευχαριστώ

1ο την Έφη και το Μάκη από την Όλυνθο, που για τρίτη φορά συμμετέχουν στην προσπάθειά μας με μεγάλο αριθμό μερίδων 
2ο τη Μαρία από τα Ν.Μουδανιά 
3ο τη Μαρία και τους κατοίκους της παραλίας Διονυσίου 
4ο το Μήτσο από Ορμύλια 
5ο  τον Πέτρο (super market) από Ν.Ποτίδαια

 και ένα τεράστιο ευχαριστώ στο αρτοποιείο fres.co των Ν.Μουδανιών, που για τέταρτη φορά συμβάλλει στην προσπάθεια μας.

Πέμπτη πρωί, φίλοι και εθελοντές από το Σώμα Πολιτών βοήθησαν στη συσκευασία και το απόγευμα κινήσαμε για πέμπτη φορά για Ειδομένη

RDV Αύριο, Σάββατο 19/3/2016, μαγειρεύουμε και πάλι στον Ναυτικό 'Ομιλο Ν.Μουδανιών, αυτή τη φορά, μακαρόνια με σάλτσα.